Vochtbestrijding specialisten

Tarieven & Subsidie 2017

Subsidie 2017: RENOVATIEPREMIE

Op vrijdag 30 oktober 2015 heeft de Vlaamse Regering de nieuwe Renovatiepremie definitief goedgekeurd. Er kan twee keer een aanvraag worden ingediend voor in totaal een maximale premie van € 10.000. Deze premie kan ondermeer gebruikt worden voor werkzaamheden aan muren.

VERBETERINGSPREMIE

De Vlaamse verbeteringspremie is er voor werken aan het hoofdgebouw of aan een aanbouw met woonfunctie. Met name het punt BEHANDELING VAN OPTREKKEND MUURVOCHT is interessant in dit geval.

Het gaat hier om het bestrijden van optrekkend vocht in binnen- en buitenmuren door middel van onderkapping, de plaatsing van een waterkerende laag of de injectie of diffusie van waterdichtende middelen. De herstelling van muurvoeten als gevolg van die werken komt ook in aanmerking.

Voorwaarden Verbeteringspremie:

  • Woning moet in West-Vlaanderen staan en als hoofdverblijfplaats dienen
  • De woning moet minstens 25 jaar oud zijn
  • De premie voor het behandelen van optrekkend muurvocht bedraagt maximaal € 750

Maak gebruik van de premies !

gratis vochtbestrijding offerte aanvragen

Tarieven vochtbestrijding

U hebt waarschijnlijk last van vochtproblemen of u hebt het sterke vermoeden dat u last hebt van vochtproblemen; anders zou u deze website waarschijnlijk niet bezoeken. U bent in ieder geval niet de enige met (mogelijke) vochtproblemen; zo is bijvoorbeeld uit onderzoek bekend dat circa 40 % van de Vlaamse huishoudens al last heeft van de gevolgen van een vochtige kruipruimte.

 

Vocht in huis komt veel voor

Een te hoog vochtigheidspercentage in woningen komt veel voor en heeft alleen maar nadelige gevolgen. Van aantasting van materialen in de woning tot het verstoren van het leefklimaat. Daarnaast kost het extra energie om een vochtig huis warm te stoken. Door enerzijds gebrekkige isolatie, maar vaak door verkeerde constructie en ouderdom van woningen ontstaan vochtproblemen.

 

Vele vochtoorzaken

Elke woning en situatie is weer anders en uit onze ervaringen is gebleken dat daardoor niet met standaard tarieven gewerkt kan worden. Natuurlijk kunnen wij standaard richtprijzen verstrekken in combinatie met een grote hoeveelheid voorwaarden en uitsluitingen, echter zou u hier niet veel aan hebben.

Beter is dat u ons offerte aanvraagformulier zorgvuldig invult en verstuurt en dat wij u op basis van een gratis inspectie een gratis offerte op maat voor vochtwering en vochtbestrijding aanbieden, daar heeft u tenslotte wat aan !

 
gratis vochtbestrijding offerte aanvragen

Kleine en grote projecten

Natuurlijk zijn voor bepaalde werkzaamheden door ons wel eenvoudig (vaste) tarieven te bepalen, zoals bijvoorbeeld het injecteren van een bepaalde muur van x strekkende meters breed en y strekkende meters hoog. Er zijn veel werkzaamheden die slechts enkele uren duren, waarvoor u hooguit enkele honderden euro's kwijt bent, maar er zijn natuurlijk ook projecten die enkele duizenden euro's kosten. In ieder geval kunt u voor elk soort project een gratis en vrijblijvende offerte aanvragen.

Zowel voor partikulieren als bedrijven

Zowel partikulieren, bedrijven als overheden kunnen via deze website een kostenloze inspectie en gratis offerte voor vochtwering en vochtbestrijding aanvragen. Of het nu een werk van een uur betreft of een contract voor het afdichten van 100 kelders: u kunt hier een gratis offerte aanvragen.

Gratis Offerte (klik op de geel/oranje button)

Devochtbestrijder.be is een specialistische website van een samenwerkings-verband van Vlaamse vochtbestrijdingsbedrijven. Heeft u last van vocht in huis ? Lees dan goed de website door, wellicht kunt u zelf al e.e.a. verhelpen. U kunt daarnaast ook een gratis en vrijblijvende offerte aanvragen door op onderstaande button te klikken en het offerte-aanvraagformulier goed in te vullen. Werkzaamheden die wij u kunnen aanbieden:

 
Opsporen vochtoorzaken
Kelderafdichting compleet
Muren injecteren
Impregneren buitenmuren
Onderkappen muren
Betonreparatie
Grondstabilisatie
Ventilatie
Constructief verlijmen

Beste bezoeker,

wilt u een gratis en vrijblijvende offerte en/of advies aanvragen betreffende vochtbestrijding en/of vochtwering ? Dan moet u het offerte-aanvraag formulier zo volledig mogelijk invullen.

Klik op onderstaande banner om naar het formulier te gaan.

 


gratis vochtbestrijding offerte aanvragen
ISOLEADS