DANK U WEL!

Devochtbestrijder.be, specialisten op het gebied van vochtbestrijding en vochtwering

HARTELIJK DANK

Hartelijk dank voor uw gewaardeerde aanvraag. Ons team gaat direct voor u aan de slag en zal zorg dragen voor het informeren van bij ons aangesloten partners.

Binnen enkele werkdagen (LET OP in vakantieperiodes worden aanvragen pas behandeld in de eerste week na de vakantie) ontvangt u een gratis en volledig vrijblijvende aanbieding voor de door u gewenste werkzaamheden.

Wij gaan ons best voor u doen!

20 % vd vochtproblemen door ‘leefvocht’

20 % van vochtgerelateerde problemen in woningen komt door condensatie van ‘woonvocht’, zoals het uitademen, douchen en baden, het koken en door planten. In dit geval kunt u wellicht enkele dingen zelf aanpakken, zoals het (veel) beter ventileren van vochtige ruimtes. Ook het warm houden van ruimtes zorgt voor minder vocht, doch verhoogt wel de stookkosten.

80 % vd vochtproblemen is een werkelijk probleem

80 % van vochtgerelateerde problemen in woningen komt door optrekkend vocht of doorslaand vocht. In dit geval is het (heel) moeilijk om zelf de juiste diagnose te stellen en de problemen op te lossen, zoals bijvoorbeeld het injecteren van muren (tegen optrekkend vocht) of het impregneren van muren (tegen doorslaand vocht). Conclusie: u heeft een professional nodig

Schimmel ? Eerst schoonmaken en ventileren

Door vocht en gebrekkige ventilatie kan schimmel ontstaan in bijvoorbeeld badkamers. Verwijder eerst de schimmel en ventileer beter in het vervolg. Komt de schimmel terug ? Dan is er wellicht sprake van een echt vochtprobleem. Vraag dan een offerte aan. Wilt u alleen schimmel laten verwijderen? Dan kunt u – indien u dat niet zelf wilt doen – het beste contact opnemen met een schoonmaakbedrijf.