GRATIS OFFERTE AANVRAGEN

Devochtbestrijder.be, specialisten op het gebied van vochtbestrijding en vochtwering
1
Adresgegevens
Postcode
Straatnaam
Huisnummer
Woonplaats
Over het vochtprobleem
Waar is het vochtprobleem zichtbaar
Omschrijving van het vochtprobleemBericht aan de vakman
0 /
Aan welk soort oplossing denkt u?
Contactgegevens
Aanhef
Voornaam
Achternaam
TelefoonZonder geldig telefoonnummer wordt uw aanvraag niet in behandeling genomen!
Previous
Next

Devochtbestrijder.be

Specialisten op het gebied van vochtbestrijding en vochtwering

Alle voorkomende vochtbestrijding werkzaamheden

 • landelijke dekking
 • garantie
 • gratis offerte

Vochtinspectie & Advies

Verhelpen van alle voorkomende vochtproblemen

Alle vochtbestrijding en vochtwering werkzaamheden kunnen wij uitvoeren

Landelijke dekking en 5 tot 10 jaar garantie

Wilt u weer een vochtvrije, behaaglijke en energiezuinige woning?

Vraag dan gratis & vrijblijvend een offerte aan bij Devochtbestrijder.be!

Gratis en 100% vrijblijvend offerte aanvragen

Door het invullen en verzenden van het formulier kunt u gratis een offerte bij ons aanvragen. De offerte is volledig vrijblijvend ofwel u bent tot niets verplicht.

Welke werkzaamheden kunnen wij zoal uitvoeren?

 • Het opsporen van vochtoorzaken en deze rapporteren
 • Het repareren van scheuren van muren en vloeren
 • Het compleet afdichten van kelders
 • Het injecteren van muren tegen optrekkend/opstijgend vocht
 • Het impregneren van buitenmuren
 • Het stabiliseren van grond/verzakkingen
 • Betonreparatie (injecteren en constructief verlijmen)
 • Gevelreiniging
 • Groutinjecties
 • Zoutsanering
 • Verdere werkzaamheden

Er zijn ook enkele werkzaamheden die alleen worden verricht indien ze onderdeel zijn van bovenstaande werkzaamheden, zoals:

 • Verwijderen van schimmel
 • Verwijderen van ongedierte
 • Aanbrengen van ventilatie
 • Dus: werkzaamheden die puur en alleen betrekking hebben op het verhelpen van de gevolgen van vochtproblemen voeren wij niet uit, behalve indien het als onderdeel van andere werkzaamheden is. Voor het alleen verwijderen van schimmel kunt u bijvoorbeeld beter een schoonmaakbedrijf inschakelen.

TOELICHTING

Hoe werkt het?

U vult het bovenstaande formulier in en drukt op ‘Ja, stuur mij een gratis offerte toe.’ Uw aanvraag komt bij ons binnen waarna deze gecontroleerd wordt op volledigheid van gegevens. Uw aanvraag wordt daarna in behandeling genomen door één van de erkende partners van Devochtbestrijder.be. Elke partner is door ons gecontroleerd en expert in de betreffende werkzaamheden. Binnen 1 tot enkele werkdagen ontvangt u hetzij per e-mail, hetzij per post een aanbieding. Indien gewenst en noodzakelijk wordt een vrijblijvende inspectie of anderzins uitgevoerd om u zo de correcte oplossing te kunnen bieden.

Waarom wij uw gegevens nodig hebben

Deze website is specifiek bedoeld voor het verstrekken van informatie over onder meer vochtbestrijding en vochtwering én om u snel een offerte te kunnen verstrekken.Telefonisch contact is in tweede instantie van toepassing, nl. op uw verzoek of indien noodzakelijk zullen wij telefonisch contact met u opnemen. Hoe nauwkeuriger het formulier wordt ingevuld, des te nauwkeuriger (én scherper) kunnen wij u een offerte sturen. 

20 % vd vochtproblemen door ‘leefvocht’

20 % van vochtgerelateerde problemen in woningen komt door condensatie van ‘woonvocht’, zoals het uitademen, douchen en baden, het koken en door planten. In dit geval kunt u wellicht enkele dingen zelf aanpakken, zoals het (veel) beter ventileren van vochtige ruimtes. Ook het warm houden van ruimtes zorgt voor minder vocht, doch verhoogt wel de stookkosten.

80 % vd vochtproblemen is een werkelijk probleem

80 % van vochtgerelateerde problemen in woningen komt door optrekkend vocht of doorslaand vocht. In dit geval is het (heel) moeilijk om zelf de juiste diagnose te stellen en de problemen op te lossen, zoals bijvoorbeeld het injecteren van muren (tegen optrekkend vocht) of het impregneren van muren (tegen doorslaand vocht). Conclusie: u heeft een professional nodig

Schimmel ? Eerst schoonmaken en ventileren

Door vocht en gebrekkige ventilatie kan schimmel ontstaan in bijvoorbeeld badkamers. Verwijder eerst de schimmel en ventileer beter in het vervolg. Komt de schimmel terug ? Dan is er wellicht sprake van een echt vochtprobleem. Vraag dan een offerte aan. Wilt u alleen schimmel laten verwijderen? Dan kunt u – indien u dat niet zelf wilt doen – het beste contact opnemen met een schoonmaakbedrijf.