Landelijk netwerk van specialisten in het verhelpen van optrekkend vocht & doorslaand vocht, vocht in de kruipruimte en kelder en overige vochtproblemen in de woning of bedrijfspand.

Inspectie

WAT KUNT U VAN ONZE GRATIS INSPECTIE VERWACHTEN ?

Via deze informatieve website kunt u een kostenloze en vrijblijvende offerte aanvragen voor vochtbestrijdingswerkzaamheden.

U zult begrijpen dat in veel gevallen het noodzakelijk is dat wij telefonisch contact met u hebben om zo een grondige analyse van uw vochtproblemen te maken.

Daarnaast komt het vaak voor dat wij de situatie ter plaatse moeten opnemen en enkele testen moeten uitvoeren. Vanzelfsprekend gaat dit in goed overleg met u en is een inspectie ten behoeve van een prijsopgave gratis.

CHECKLIST

In veel gevallen hanteren wij een standaard checklist die wij met u doornemen. Hierop staan veel voorkomende vochtproblemen en kenmerken die wij stuk voor stuk met u doorlopen om zo te komen tot een afbakening van de problemen.

 

KIJKEN EN  ENKELE TESTEN

Vanzelfsprekend is het van belang dat wij de door u geconstateerde vochtproblemen zelf bekijken. Tevens zullen we enkele kleine testen uitvoeren indien noodzakelijk. Het doel is om te kijken tot een prijsopgave op maat. Voor u. Gratis.

WAT KUNT U NIET VERWACHTEN ?

Indien er hak-breek- en herstelwerk verricht moet worden om tot een goede prijsopgave te komen dan kunnen we dat niet kostenloos doen. Ook het doormeten met specialistische apparatuur van allerlei muren en vloeren kunnen wij niet kostenloos uitvoeren. Mochten deze diensten noodzakelijk of gewenst zijn, dan zullen wij u daarover informeren en u een prijsopgave aanbieden voor hak/breek/herstel en/of meetwerkzaamheden.

Bent u ondertussen ook nieuwsgierig naar een scherpe offerte van één van de partners van https://www.devochtbestrijder.be ?

GRATIS OFFERTE VOCHTBESTRIJDING

  • Dekking in geheel Vlaanderen
  • Alle disciplines
  • Garantie op alle werkzaamheden
  • Aanvragen is gratis en vrijblijvend