vochtmetingen verrichten

Tarieven

Tarieven vochtbestrijding

U hebt waarschijnlijk last van vochtproblemen of u hebt het sterke vermoeden dat u last hebt van vochtproblemen; anders zou u deze website waarschijnlijk niet bezoeken. U bent in ieder geval niet de enige met (mogelijke) vochtproblemen; zo is bijvoorbeeld uit onderzoek van de Vereniging Eigen Huis bekend dat circa 40 % van de Nederlandse huishoudens al last heeft van de gevolgen van een vochtige kruipruimte.

Vocht in huis komt veel voor

Een te hoog vochtigheidspercentage in woningen komt veel voor en heeft alleen maar nadelige gevolgen. Van aantasting van materialen in de woning tot het verstoren van het leefklimaat. Daarnaast kost het extra energie om een vochtig huis warm te stoken. Door enerzijds gebrekkige isolatie, maar vaak door verkeerde constructie en ouderdom van woningen ontstaan vochtproblemen.

Vele vochtoorzaken

Elke woning en situatie is weer anders en uit onze ervaringen is gebleken dat daardoor niet met standaard tarieven gewerkt kan worden. Natuurlijk kunnen wij standaard richtprijzen verstrekken in combinatie met een grote hoeveelheid voorwaarden en uitsluitingen, echter zou u hier niet veel aan hebben.

Beter is dat u ons offerte aanvraagformulier zorgvuldig invult en verstuurt en dat wij u op basis van een gratis inspectie een gratis offerte op maat voor vochtwering en vochtbestrijding aanbieden, daar heeft u tenslotte wat aan !

Kleine en grote projecten

Natuurlijk zijn voor bepaalde werkzaamheden door ons wel eenvoudig (vaste) tarieven te bepalen, zoals bijvoorbeeld het injecteren van een bepaalde muur van x strekkende meters breed en y strekkende meters hoog. Er zijn veel werkzaamheden die slechts enkele uren duren, waarvoor u hooguit enkele honderden euro's kwijt bent, maar er zijn natuurlijk ook projecten die enkele duizenden euro's kosten. In ieder geval kunt u voor elk soort project een gratis en vrijblijvende offerte aanvragen.

Zowel voor partikulieren als bedrijven

Zowel partikulieren, bedrijven als overheden kunnen via deze website een kostenloze inspectie en gratis offerte voor vochtwering en vochtbestrijding aanvragen. Of het nu een werk van een uur betreft of een contract voor het afdichten van 100 kelders: u kunt hier een gratis offerte aanvragen.

Gratis Internetofferte aanvragen ?

Vraag een gratis en vrijblijvende offerte aan bij Devochtbestrijder.

Devochtbestrijder.be is een specialistische website van een samenwerkings-verband van vochtbestrijdingsbedrijven. Heeft u last van vocht in huis ? Lees dan goed de website door, wellicht kunt u zelf al e.e.a. verhelpen.

U kunt daarnaast ook een gratis en vrijblijvende offerte aanvragen door op de onderstaande button te klikken en het offerte-aanvraagformulier goed in te vullen.

Gratis Offerte Vochtbestrijding

Dekking in geheel BelgiŽ.

Alle disciplines.

Garantie op alle werkzaamheden.

Devochtbestrijder.be

Specialisten in vochtbestrijding & vochtwering
- alle werkzaamheden
- landelijke dekking
- garantie
- gratis offerte

Gratis offerte aanvragen

Doe de vocht-test !

5 tot 10 jaar garantie

Devochtbestrijder.nl

Deze website is een initiatief van diverse vochtbestrijdingsbedrijven en dient om u te informeren over vochtproblemen en oplossingen. Tevens kunt u hier een gratis inspectie en offerte aanvragen.

Kelderafdichting

Muren impregneren

Muren injecteren

Gratis offerte aanvragen

Doe de vocht-test !

5 tot 10 jaar garantie

Inspectie vochtoorzaken

Betonreparatie

Constructief verlijmen

Scheuren in muren en vloeren repareren

Grondstabilisatie

Kruipruimte isolatie

Riool reparatie

Vocht komt van alle kanten

Gratis offerte aanvragen

Doe de vocht-test !

5 tot 10 jaar garantie

Natte kelder

Aangetast pleisterwerk

Tarieven vochtbestrijding

Inspectie Tarieven Wie zijn wij & Disclaimer Doe de vocht-test! GRATIS INTERNETOFFERTE Subsidie & Premie 2018

Copyright Isoleads BV - kvk nr 51797208

Wij gebruiken cookies om de gebruikservaring op onze website te verbeteren. Meer informatie